Emberek, kapcsolatok
Létrehozva: 2011.04.16

Nem tudok belépni a Facebook fiókomba


ZMAXE21 kérdése:

Az a problémám,hogy regisztráltam 1x A FACEBOOK-ra,hibás email cimet adtam meg véletlenül,ki akartam javitani , de valahogy nem sikerült,erre regisztráltam még egyszer ugyanazzal (kijavitott) email-el és jelszóval akkor belépett,de legközelebb és utána már nem. Szóval két Facebook fiók is van de egyikre se tudok bejelentkezni. VALAMI ÖTLET? Szeretném törölni mind 2őt. A választ (segitséget)előre is köszi.

A Ház válasza:

Szerintem mindegy, hogy az első regisztrációkor hibás e-mail címet adtál meg, mivel azt a fiókot így aktiválni sem tudtad, így ez a fiók így létre sem jöhetett. A másiknál ha jól adtad meg az e-mail címet, akkor valószínűleg azért nem enged be az oldal, mert a jelszót elírod/elírtad.

Itt tudod visszaállítani a fiókod. Ha nem sikerül, akkor kénytelen leszel felvenni a kapcsolatot a Facebook-al.

Sajnos a Facebook.com oldalt fejlsztő stáb igen elfoglalt, ezért igen lassan válaszolnak egyedi problémákra. Azonban a közhiedelemmel ellentétben, igenis segítenek.

Ezt az adatlapot töltsd ki a segítségkéréshez.

Esetleg érdemes elolvasni a Facebook fiók törlése című cikkünket.

MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
#10 | kiscica89   2013.05.28. 18:30:31
sziasztok! érdeklődni szeretnék,hogy ha valakivel leveleztem de ő letiltott és mai napig tiltva vok nála, ugyebár akkor a nevem fekete és kép sincs rólam.... ha én letörlöm(!!!) és nem felfüggesztem a fiókomat, és 14 napig nem lépek be akkor utána nála eltünik a nevem és az üzenetek vagy nem? köszönöm
#9 | valki   2012.11.06. 22:56:19
[Válasz Sianis (2011-08-08 10:25:26) hozzászólására]

Nekem is ugyanez a problémám! Tudnál segíteni?? :(
Előre is köszi!

#8 | valki   2012.11.06. 22:55:27
Segítsen valaki légyszíves!Be van kapcsolva a telefonos azonosítás, de időközben megszűnt az a telefonszám, így most nem tudok belépni a facebookra, mert az azonosító kódot nem tudják elküldeni. Hogy lehet kikapcsolni ezt a funkciót, vagy átállítani a telefonszámot anélkül, hogy be kellene lépnem.
Vagy egy email cím is elég lenne amire nem egy automata válaszol. Köszi előre is.
#7 | herbelz   2012.08.10. 11:21:10
Üdv!Nem rég én is megváltoztattam a jelszavam facebookon és elfelejtettem :/ és nekem sem jött jelszó visszaállító kód :/ Hogyan tudnék mégis belépni valahogy ?!
#6 | Livike   2012.08.07. 20:55:20
Sziasztok, kérni szeretnék egy kis segítséget. Nemrég megváltoztattam a jelszavamat a facebookon, az újat elfelejtettem, kértem jelszó visszaállító kódot, de napok óta várok rá. Közben három ismerősömet meg kellett neveznem, ők kaptak külön külön egy- egy kódot, de azt meg nemtudom hová kell beírni!! Valaki legyenszíves segítsen.
#5 | Livike   2012.08.07. 20:33:42
Sziasztok, kérni szeretnék egy kis segítséget. Nemrég megváltoztattam a jelszavamat a facebookon, az újat elfelejtettem, kértem jelszó visszaállító kódot, de napok óta várok rá. Közben három ismerősömet meg kellett neveznem, ők kaptak külön külön egy- egy kódot, de azt meg nemtudom hová kell beírni!! Valaki legyenszíves segítsen.
#4 | Julcsi   2012.01.23. 18:31:01
Sziasztok.
olyan gondom van hogy megváltoztattam a jelszavam és nemtudok belépni..várjak még pár napit vagy csináljak másik fiókot?
várom az ötleteket.előre is köszi:/:)
#3 | Ani   2011.09.11. 19:39:52
Bocs a hibákért gyorsan írtam!
#2 | Ani   2011.09.11. 19:38:50
Nekem nagy segítség kellene,ha tudtok segítsetek légyszi! Egy régi oldalamról jóakaróm szedett le rólam fotókat és egy álprofilt hozott létre fotóimmal,adataimma,sajnos akikat ott láttam barátokat életemben nem láttam és hiába kérem a 3 embert küldjék nekem a kódot amit kérésemre kaphattak a valódi oldalamra semmit nem reagálnak, egy ál mail címmel regisztrált fel nevemben az illettő. Mit tehetek? Mert engem nagyon zavar,hogy az adataimat valaki felhasználja és nevemben hív meg barátokat akikaet nem is ismerek. Szerintem ez személyes jogokat sért.
Köszi a segítséget!Remélem van megoldás!
#1 | Sianis   2011.08.08. 10:25:26
Nekem is hasonló problémám lenne. Be van kapcsolva a telefonos azonosítás, de időközben megszűnt az a telefonszám, így most nem tudok belépni a facebookra, mert az azonosító kódot nem tudják elküldeni. Hogy lehet kikapcsolni ezt a funkciót, vagy átállítani a telefonszámot anélkül, hogy be kellene lépnem.
Vagy egy email cím is elég lenne amire nem egy automata válaszol. Köszi előre is.


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!