Emberek, kapcsolatok
Létrehozva: 2011.02.10   Módosítva:2011.02.17

A hülyegyerek termelők kora


Ha ön egy erőszakos, alkoholista vadbarom, akkor kérem, ne töltse az értékes idejét a cikk végigolvasásával.

Menjen nyugodtan vissza játékgépezni a kocsmába, vagy feküdjön vissza a heverőre és bámulja a tévét (ja és el ne felejtse a gyerek pofájába fújni a cigarettafüstöt).

Az alábbi gondolatokat azoknak az anyukáknak és apukáknak ajánlom, akik fásultan, vagy kétségbeesetten bámulnak a közös életükre és nem értik, hogy miért nem működik. Tőlük rothad a családi alma. A gyerekek meg érthetetlen módon rosszak, neveletlenek és elkallódnak.

Mindig is voltak és lesznek is semmirekellő gazemberek, gyilkosok, bajkeverők, akik ugyanolyan szerves részei a társadalomnak, mint a szervezetnek a salakanyag. Nem okolhatjuk őket a körülöttünk rothadó cirkuszért. Azonban létezett egyszer - nem is olyan régen - egy olyan világ, amikor a gyerekek őszintén tisztelték a felnőtteket, a felnőttek pedig rá is szolgáltak erre.

Amikor szégyen volt lopni, csalni, hazudni, mert nem ezt látták otthon. Szégyen volt szemetelni, mert nem ezt látták otthon. Szégyen volt rendetlennek, ápolatlannak lenni, mert nem ezt látták otthon. Szégyen volt szemérmetlenül viselkedni, mert otthon sem ezt látták.

Hol keressük a társadalom elkorcsosulásának a gyökerét, ha nem a családi körön belül? Milyen követhető normát állítunk most a gyerekeink elé?

Hogy jópofán visszaírogatunk az ellenőrzőben a tanárnak? Elengedjük a gyereket lila hajjal, orrkarikával az iskolába?

Aztán elkerekedett szemekkel nézzük a híradóban a tanárveréseket. Ugye, hogy nem is olyan régen még ez elképzelhetetlen volt? Hiába nyugtatjuk magunkat azzal, hogy biztos cigánygyerek volt. Régen nem voltak cigánygyerekek? Mégsem hallottunk ilyesmiket.

Elképzelhető volt az, hogy a kislányunk 12 évesen eljár diszkóba, ahol cigizik, iszik, drogozik és aztán férfi wc-ben szexel valakivel, akit addig soha nem látott? Ja, hogy az ön kislánya biztosan nem? Higgye ezt nyugodtan, mivel ön egy felelőtlen, nem törődöm istenbarma. Lehet nyugodtan önérzeteskedni. Az viszi előre a világot. A fene nagy liberális nevelési módszere.

És nem ránthatjuk meg a vállunkat azzal, hogy: „Változik a világ, nincs mit tenni!”. Tényleg változik a világ, de az emberi társadalom változásaiért mi vagyunk a felelősek, a szülők. Nem a kormány, nem az iskola, hanem mi.

Lehetséges, hogy csupa neveletlen, felszínes, kétségbeesett gyerek születik manapság? Nem a mi kezünk alatt, a mi kis meleg családi fészkünkben válik ilyenné?

Ha nem akar szemellenzővel közlekedni, kérdezze meg egy tanárismerősét, milyenek a mai gyerekek.

Egyre neveletlenebbek, egyre tiszteletlenebbek, egyre hülyébbek. Persze az öné nem, csak a másoké.

Az újabb és újabb elengedhetetlenül fontos oktatási reformokkal pedig még adjuk is a lovat a sok hülyegyerek alá. Hiszen nem jó már a régi rendszer, ami több százezer tudóst, professzort és 16 Nobel díjast adott a világnak. Inkább vitassa meg a gyerek az álláspontját a tanárral, az lesz az igazi életre nevelés. Korlátlan jogokat neki, hiszen ő egy csodálatos kis individuum. Nem ment kicsit agyunkra az unió meg a demokrácia?

Nos, tételezzük fel, hogy nem ez a világ természetes folyása, amerre most tartunk. Van mit tenni ellene. Nyeljük le a békát, hogy amit magunk körül tapasztalunk, amivel a tévéből etetnek bennünket, ez a sok mocsok, ezek mi magunk vagyunk. Persze ön nem. Csak a többiek.

Ahogyan néhány generáció alatt nyakig süllyedtünk az erkölcsi mocsárba, úgy néhány generáció után ki is lábalhatunk belőle. Ha az isten is, akarom mondani a média is úgy akarja.

Nézzük, hát honnan bűzlik a hal?

A cikk folytatása >

Szerző: Szimbol
MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
#12 | Lawliet   2011.02.18. 15:32:31
[Válasz Szimbol (2011-02-18 09:42:15) hozzászólására]

1. "A gyerek nyilván nem válik a névadás pillanatában egyszerű lélekké, vagy nagyképű hülyévé. De a szülőkről igenis beszél egy általuk választott név. Ezáltal pedig a környezetről is amiben felnő a gyerek. Tehát igenis kihatással van egy név a tulajdonosára."

A szülőknél lehet előre megfontolt, de lehet spontán is a névválasztás! Egyik ismerősöm úgy lett Pálma, hogy a szülei TV-t néztek és ment a La Palma sorozat. De a név jelentése mi? "A növény maga". Ettől az ismerősöm még nem lett egy fa!

A környezetem hiába retardált! Alanyi jogom hülyének lenni, vagy normálisnak maradni! Tudnék élő példát mondani, hogy elég negatív környezetben vannak emberek, akik normálisak tudtak maradni!

2. "Rossz példát mutat a kislányoknak és ezért haragszom rá."
Ha jobban megnézed azokat a lányokat akikre hivatkozol, nekik nincs egyéniségük! Majmolnak!
Valahogy Őket nem tudom sajnálni, amikor elhülyülnek!

"Az amit képvisel egy nagy rakás sz."
Látod, ez nézőpont kérdése! Van akinek pozitív hatás jön le róla!
Nézd meg például "Az utolsó dal" című filmjét! Abban például teljesen másmilyen!
És persze, mivel gyerek sztár, neki még azt kell tennie amit a producer, stb. mond!
Ez már nem az az időszak, amikor eltérhettél! Itt már minden szerződésre megy, és, ha attól eltérsz, akkor egyből a sikerből kudarccá fordíthat az adott csapat akikkel dolgozol!
Tudod, mindenhez két (vagy több) ember kell!

"Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a magánéletben egy tündérfalat de én személy szerint kétlem."
Most ennyi erővel XY mondja rólad azt, hogy a cikkedből első látásra neki egy tudatlan fkalap jön le? Holott, egy rendkívül jó családapa vagy! Tehát azért mindennek két oldala van! És nem mindegy, hogy a saját vagy a Te szemszögedből nézzük a dolgokat!
Mert, amit írsz, azzal egyetértek! Csupán Én is véleményt formálok! :)
És, lehet eddig másképp jött le, de elárulom, hogy mindentől függetlenül tetszik ahogy írsz!

"Nincs jó hatással egy kamaszkorú léleknek az indokolatlanul nagy hírverés."
A hírverés sokaknak árt! A szponzorok amit adnak pénzt, azt azért igyekeznek vissza is szedni! És olykor jobb a médiának eladni a dolgokat, akár etikátlanul is, csakhogy dőljön a pénz!
A mai világban tudod, hogy az hír, hogy pl. Gáspár Győzike lánya az utca közepére sz*rt, de az nem hír, hogy pl. Szabolcs megyében milyen szép szobrokat farag fából Kovács Pista bácsi, akit az EU is elismer. Persze ez egy példa volt csak!


"Egy megfontoltabb, érettebb felnőtt is megbolondulna ha minden óriásplakáton, tolltartón, McDonalds-os poháron a saját fejét látná."
Látod, ezt mondtam! A szponzorok! Mert oké, hogyha sztár lennék (Isten őrizzen tőle!) Én is szeretném magam látni itt-ott. De egy idő után frusztrálna, hogy a saját pofámat látom reggel a mosdóban és a sarki fűszeresnél is!
De tudod, semmi sem örök! Ez is lecseng!

Anno hatalmas őrület volt a Tokio Hotel zenekar miatt. Mára hol vannak? Sehol!
Ezen kívül sok idétlen korszakot megélt már kicsiny országunk, de ezek elmúltak.
Ott volt a Teletubbies, amibe 10× megismételtek egy dolgot. Ettől a gyerek nem fejlődött, hanem hikomat lett agyilag!
Aztán ott van a Thomas a gőzmozdony, amit sose nézetnék a gyerekemmel! Egy nyamvadt lufi lett Thomasra kötve, és fél órán keresztül félt tőle, meg ilyenek. Szóval jujj! Ez már nem a jó kis Frakk, Vuk, Szaffi, stb. időszak!
A mai világban retardált rajzfilmek vannak!

Végül, hogy éreztessem honnan kezdődik a sz*r ömlése, egy idézetet ajánlanék:
"Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz!"
#11 | Szimbol   2011.02.18. 09:42:15
[Válasz Lawliet (2011-02-17 18:31:01) hozzászólására]

1. Jó, igazad van. Holnap írok Destiny Hope-nak, küldjön postán egy írásos engedélyt.

2. Mondtam, hogy lényegtelen a név eredeti jelentése. Felesleges három további nevet példaként felsorolni. A név jelentéstartalma nem egyenlő a jelentésével. A jelentéstartalom kódolt, ami alapján asszociálni lehet a bizonyos dolgokra. Riska = tehén (mindegy mit jelent a "riska" eredetileg). José Armando, Rikardó = valószínűleg roma az illető. Dzseniferke, Dzsasztin = nárcisztikus, egoista. A gyerek nyilván nem válik a névadás pillanatában egyszerű lélekké, vagy nagyképű hülyévé. De a szülőkről igenis beszél egy általuk választott név. Ezáltal pedig a környezetről is amiben felnő a gyerek. Tehát igenis kihatással van egy név a tulajdonosára.

3. Hagyjuk már ezt a Miley C-t. Ne róla szóljon már a párbeszéd. Rossz példát mutat a kislányoknak és ezért haragszom rá. Az amit képvisel egy nagy rakás sz. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a magánéletben egy tündérfalat de én személy szerint kétlem. Nincs jó hatással egy kamaszkorú léleknek az indokolatlanul nagy hírverés. Egy megfontoltabb, érettebb felnőtt is megbolondulna ha minden óriásplakáton, tolltartón, McDonalds-os poháron a saját fejét látná. Nem hogy egy amerikai kislány, aki alapból is kap egy nagy adag hülyeséget a házon kívül és belül.
#10 | Lawliet   2011.02.17. 18:31:01
[Válasz Szimbol (2011-02-17 09:17:02) hozzászólására]

1. A Te cikked, amit Te írtál, azt Te is publikáltad. Ám más, ha közzétenné a forrás nélkül, akkor jogsértést követ el, mivel az alkotó Te vagy! Engedély nélkül pedig semmit sem lehet tovább másolni! Akármennyire publikus, akkor sem! Példának tudom említeni a Wikipedia-t, ahol azonnal törlik a képet, ha nincs engedély + forrás!

2. A Krisztián név jelentéséből! Lásd:
http://www.nevenapja.hu/nevnapok/krisztian_nevnap.html

Az, hogyha valakit pl. Agamemnon-nak hívnak, még nem jelenti azt, hogy az adott illető "körültekintő, óvatos"!
Lásd: http://hu.wikipedia.org/wiki/Agamemnon_%28keresztn%C3%A9v%29
Ezt a szülő választja a gyermekének! De ettől függetlenül egy pl. egy József nevű ember (Jelentése: Jahve gyarapítson illetve Isten tegyen a most született gyermekekhez. Lásd: http://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zsef ) lehet még sorozatgyilkos is!
Tehát innentől erősen kétlem, hogy a név bármit is jelentene komolyabban!
Ez olyan, mint a horoszkóp! Valaki kitalálta, aztán vagy bejön vagy nem! De nem 100%-os!

3. Az, hogy valakiről mit mond XY számú ember, még mindig nem jelenti azt, hogy olyan is az illető!
Tudod, ez olyan, mint a statisztika! Ha balról nézem akkor csodálatosan emelkedik, ha jobbról akkor csökken!
Neki is megvannak a hibái, mint bárkinek! Most azért, mert sztár, és hírverést lehet kelteni vele, ettől nem érzem úgy, hogy rosszabb lenne másoktól!
Érdemes egy kicsit mondjuk a Blaha Lujza téren, vagy mondjuk a Nyugati Pályaudvarnál megnézni délután az iskolásokat! Hogy fiú vagy lány az teljesen mindegy!
Az öltözködésük, a beszédjük, a magatartásuk elég sokuknak olyan, hogy azt finom jelzővel nem lehet illetni!
Ez miért nem hír?
A két említett helyre odaállhat 2000 ember is! Ők látni fogják, hogy ez nem csak szimpla egyoldalú szubjektív ítélet az Én szemszögemből, hanem sajnos a rideg valóság!
Viszont, ezen személyek haveri köre azt fogja állítani, hogy az említett személyek normálisak!
Szóval kinek a pap, kinek a papné!
Viszont, Miley Cyrus eddigi élete során nem tudott annyi sz**ságot csinálni, mint az általam említett csoportból csak 2 személy 1 nap alatt!

+

[Válasz Szimbol (2011-02-17 09:48:40) hozzászólására]
Hagyományt kell őrizni!
Duna TV-ben ma reggel mondták, hogy Romániában elkezdődött az, hogy nem új termékeket vesznek, hanem a régit javíttatják, mert azok időtállóak, és sokkal stabilabban mennek, mint az újak!
Elmondták azt is, hogy a cipész akinek eddig alig volt munkája, most már nem bírja néha annyi megbízást kap! Így átadja a többlet munkákat más cipészeknek!

Össze kell fogni, és segíteni a többieket! Több szem többet lát alapon a hibák is minimálisra csökkenthetőek!
Egyes esetekben megszüntethetőek!

Csak tudod itt az a baj, hogy mindenki beleugathat mindenbe! Így a haladás ami elindulna, az elmarad!

Erre példának tudom említeni azt, hogy a vidékfejlesztés amibe pénzt ölnek, az halad pár évig, majd utána jön valaki vagy valami, és az egészet felborítja!

És egész addig, amíg az országban sokaknak ilyen retardált mentalitása van, hogy a jól működő dolgokat elrontja, itt sajnos előrelépés nem igazán lesz!
#9 | Szimbol   2011.02.17. 09:48:40
[Válasz Lawliet (2011-02-14 23:44:12) hozzászólására]

Köszi sok érdekes gondolatot. Nagyrészt egyetértek veled, kivéve a hozzászólásod végével. Szerintem igenis "a múltjában él a Nemzet." A múltunk visszafejtésével és elemzésével nem teremtünk új munkahelyeket, de tanulhatunk a hibáinkból.

Ráadásul nem muszáj az egyiknek a másik rovására mennie. Nem ugyanazok foglalkoznak a felelősségre vonással mint akik a munkahelyteremtéssel.
#8 | Szimbol   2011.02.17. 09:34:51
[Válasz Ariana (2011-02-14 16:57:56) hozzászólására]

Látom Ariana, hogy neked mindenről valami más a véleményed. Ez nekem nagyon szimpatikus, mert én is ilyen vagyok.

Szerintem lopni, csalni, hazudni nem azért szabad vagy nem szabad, mert megélsz belőle vagy sem. Hanem a mert a jóérzésünk, neveltetésünk, lelkiismeretünk nem tartja járható útnak. Tudod, van egy olyan mondás, hogy "aki szerint a pénz mindenre képes, az a pénzért mindenre képes".

A tanárokkal kapcsolatban részben igazat adok. Törvényekkel meg kellene erősíteni a tanárok hatalmát, és családi szinten meg kellene tanítani a tanárok tiszteletét. De ehhez a tanároknak is olyan emberekké kellene válniuk akik rászolgálnak erre. Azonban ez (sem) ördögi kör. Kezdjék el mondjuk a szülők a tisztelettudó viselkedést példamutatással megtanítani, a tanárok pedig szintén jó lenne a felnőnének a feladathoz. Mert jelen pillanatban kb. annyi a jó tanár (jó ember aki a tanári hivatást választotta), mint a jó orvos. Név szerint ismeri mindenki őket az adott településen.

Ez megint nem logikus. Azért, mert nem becsülte meg a rendszer a tudósainkat (elüldözték, agyonverték őket, stb.), attól még a hazai oktatási rendszer termelte ki azokat. Miért ne lennének jó példák?

Az amerikai Nobel-díjasoknak nézz utána, ha van időd. Ha nem gyanúsak már ránézésre a nevek (hogy nem amerikai az illető), akkor keress rá a névre itt-ott és nézd meg hol született. A többségük európai.
#7 | Szimbol   2011.02.17. 09:17:02
[Válasz Lawliet (2011-02-17 08:27:46) hozzászólására]

1. A képet Miley Cyrus készítette saját magáról. Forrása: Internet. Mivel közzétette az interneten. Innentől kezdve közkincs.

2. Az hogy kit hogy hívnak, igenis nagyon sok mindent jelent. Leginkább arról mesél, hogy milyenek a szülei, és ezáltal a környezetről amiben felnőtt. Például ha azt mondom valakit Agamemnón-nak hívnak, mire számítasz? És ha valakit Mancinak? Ugye, hogy jelent valamit? Ráadásul az egész későbbi életét determinálja. Nyilvánvalóan nem a nevének az eredeti jelentése fogja rányomni a bélyegét a megítélésére (és az ehhez való alkalmazkodására) hanem a jelentéstartalma. Nem is értem, honnan vetted ezt a Krisztián-keresztény párhuzamot.

3. "Ismeretlenül, jelzővel ellátni..."
Egyetértünk. Nem volt helyes véleményt alkotnom úgy, hogy személyesen nem ismerem a kislányt. Csak a közvetlen környezete, barátai lesújtó véleményét olvastam róla, illetve a kincset érő munkássága alapján alkottam véleményt. Sajnos még mindig egy ökörnek tartom.
#6 | Lawliet   2011.02.14. 23:44:12
[Válasz Ariana (2011-02-14 16:57:56) hozzászólására]
Kicsit korrigálnék!

A tanároknak anno tiszteletük és megbecsülésük volt!
De, kezdjük ott, hogy az ország 90%-ának sokkal normálisabb volt a mentalitása!

A tanárverésért börtönt? :) Ezt Te sem gondoltad komolyan!
Ez olyan, mint amikor a drogos bekerül az elvonóra. Nem fog leszokni, hanem ugyanúgy hozzájut a cucchoz bent is!
Aki már egy tanárt megver, az a börtönben, ha kicsit van esze, akkor nagyon jó kapcsolatokat épít ki!
Romlott elméjű embert börtönbe küldeni vicc!

Anno azért megnéztem volna a 12 éves gyereket drogosan, diszkóban! Olyan büntetést kaptak volna a szülei, mint annak a rendje! A gyerek pedig egyből ment volna javítóintézetbe!
De, ha kicsit jobban akarod látni a dolgokat, akkor nézd meg a Bebukottak című dokumentumfilmet! Egyből megtudod, hogy mi lett volna anno!

Az, hogy hülye a gyerek és hogy oktat a tanár, az két külön dolog!
Nekem volt olyan tanárom, aki kötetlen beszélgetésben úgy tudott oktatni, hogy a mai napig az eszembe vannak a dolgok. De volt olyan osztálytársam, akit egyszerűen nem kötött le, nem is érdekelte!
Szóval itt két emberen múlnak a dolgok!
Vannak olyan tanárok, akik valóban választhattak volna más szakmát! Ez tény!
De attól, mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
Magyarán, hiába van nekem rossz tanárom! Ha Én nem akarok hülye maradni, akkor megtanulom tankönyvből, netről, stb. alternatívából a tananyagot. Onnantól pedig a tanár lehet akármilyen rossz, a megszerzett tudás az enyém!

A Nobel díjról csak annyit, hogy szép és jó! De minden országban más és más a Nobel díjasok megbecsülése!
Magyarországon nem igazán becsüli meg az ország nagyja azt aki értéket teremt! Máshol igen!
Viszont máshol pedig másmilyen problémák vannak!

Ergo, lehet itt példákat felhozni bármelyik országról. Mindenhol más és más gondok, bajok vannak!

Lásd mondjuk az oly sokak által emlegetett Amerikát!
Hatalmas szabadság, szinte mindent megkaphatsz, csak épp legálisan lóghat az oldaladon fegyver, és lelőhetnek egy sugárúton a táskádért.

Papoltak a németek közlekedési szokásairól. Tény, hogy a legtöbbje elég előzékeny, de nem mindegyik!

Persze lehetne taglalni az országok dolgait, de a helyzeten ez nem változtat!

Amíg Magyarországon 2011-ben még az 1956-os és régebbi dolgoknál tartanak, akkor amikor az ország 2/3-a elszegényedett, fizetésképtelen, reménytelen, beteg, akkor szerintem nem a nyamvadt múlttal kellene foglalkozni! Volt ami volt!
Lehet itt perelni Biszku Bélát, és lehet persze szidni a szocializmust is évekig még. Sőt, lehet papolni a Nagy-Magyarországról is. Lehet! Csak épp nem hiszem, hogy ettől tömegesen munkahelyek teremtődnének, és/vagy az ország anyagi és mentális helyzete pozitív irányba mutatna változást!
#5 | Ariana   2011.02.14. 16:57:56
Régen szégyen volt lopni, csalni, hazudni, viszont meg is lehetett élni úgy, hogy nem lopsz, csalsz, hazudsz. (Mondhatod, hogy most is meg lehet, de akkor abba a szerencsés rétegbe tartozol, akinek van munkája és rendes fizetést is kap.) Én még emlékszem arra, amikor a tanároknak sokkal nagyobb hatalmuk volt, és az se volt jó, mert van, aki piszokul visszaél vele és nem veszi emberszámba a gyereket. (A tanárverést és minden más erőszakot én is elítélem, viszont ez már valóban a kisebbségekre jellemző, és az, hogy ők megtehetik, a gyenge törvények miatt van. Ha egy tanárverésért öt évre mennének a sittre, nem csinálnák.)

A diszkóban drogozós 12 éves réteg a 90-es években ugyanúgy megvolt, mint most, legfeljebb nem volt még net, ahol nyilvánosságot kap (gondolom, ma sem a napilapban olvasol ezekről). Mellesleg ha nekem egy tanár arra panaszkodna, hogy hülye a gyerek, kiröhögném. Te tanítod, és panaszkodsz, hogy keveset tud?

Azt a 16 Nobel-díjast emlékeim szerint elüldözte a régi rendszer, lehet, hogy nem kéne őket példának felhozni. Különben Nobel-díjasok Amerikában is születnek a legendásan gyenge iskolarendszerük mellett, ez egyéni tehetség kérdése.
#4 | Lawliet   2011.02.17. 08:27:46
1, A szem kitakarása, már nagyon régóta nem használt dolog. Az arca 2/3-ad része ettől függetlenül felismerhető marad!
Viszont az nem került feltüntetésre, hogy "Kép forrása", valamint az engedély! Tehát ez már a szerzői jogban foglalt egy-egy paragrafus megsértése!

2, Az, hogy kit hogy hívnak, semmit sem jelent! Azért, mert valakit mondjuk Krisztiánnak hívnak, és a neve jelentése az, hogy "keresztény, Krisztushoz tartozó", még nem jelenti azt, hogy hívő, pap, stb.!
Tehát egy név nem jelent semmit! A szülei választása, és nem a gyermeké!

3, Ismeretlenül, szubjektívan jelzővel illetni egy lányt... Nos, ugyanaz a jelző arra is igaz, aki a másik személyre használta!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Személyhez_fűződő_jogok

Szóval kedves cikk író Úr! Legközelebb előbb tessék körültekintőnek lenni a törvények terén!
#3 | Szimbol   2011.02.11. 08:31:00
Igen, igazad van, de a kishölgy személyiségi jogait ezúttal nem sértem ezzel, mivel ő nem privátum, hanem közszereplő.A rendkívül egyedi és ötletes fotón: Miley Cyrus (Hannah Montana) szerepel. Számtalan egyedi és ötletes myvip és iwiw profilkép megihletője.

Érdemes megemlíteni a jány eredeti nevét: Destiny Hope Cyrus. Magyarul: "végzet" "remény" Cyrus. És csodálkozunk, hogy szegényből ilyen hülyegyerek lett.

Viszont 500.000 magyar kislány utánozza, mivel olvasás, sportolás, tanulás helyett a Nickelodeon-t nézik.
#2 | Kadlott Károlyné és népi zenekara   2011.02.10. 21:33:10
Javaslom az illusztrációnak használt kishölgynek legalább a szemeit kitakarni egy sötét téglalappal.
#1 | dfens   2011.02.10. 12:59:53
egyetértek a cikkel
előttünk is folyton szemetelnek a mai gyerekek
de ha elkapok egyet eltöröm kezét s lábát
Kapcsolódó anyagok:
És ön szerint? Szavazzon!
Ön mit gondol a mai gyerekekről?


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!