Legényfogó leves "terhenyés szamárka" módra
Hozzávalók 1 személyre:
1 db citrom
Elkészítés:
Vakarjuk meg a tatu hátát, ami a körmünk alatt maradt azt tegyük félre. A tatut dobjuk a kukába. Ha nagyon sivalkodik, motyogjunk neki valami olyasmit, hogy: "az idő majd mindent megold".
Csináljunk egy gyors rántást sütőporból, őrölt bazsalikomból, naspolyából.
Tipp: A paradicsomot ha főzés előtt hidegvízbe mártjuk, akkor vizes lesz.
Az előre elkészített gazpacho-t, most lassú kevergetés mellett kiönthetjük a mosogatóba.
A tányérokat tegyük be egy pillanatra a mélyhűtőbe, majd a szélsebesen tegyük vissza őket a konyhaszekrénybe.
Ha csengetnek a vendégek, kiáltsuk azt, hogy "egy pillanat", aztán csörömpöljünk hangosan az evőeszközökkel, mintha terítenénk.
Gyorsan tegyünk fel 1 dl vizet a tűzhelyre. Amikor a víz gyöngyözni kezd, engedjük be a vendégeket és mondjuk nekik sajnálkozva: "sajnos már minden ennivaló elfogyott."
Jó éjszakát!