Emberek, kapcsolatok
Létrehozva: 2010.11.08

Apokalipszis


HLACI kérdése:
Kedves Barátom!Az özönvizet állítólag csak Noé élte túl a családjával és a begyűjtött állatokkal. Ezek szerint áttételesen még mindig Évától és Ádámtól származunk, csakhogy, ha feltételezzük, hogy ez így van, akkor már értem, hogy miért van ennyi kissé bolond ember a világban, akiknek csupán a világ biztonsága van a kezében. Elgondolkodott azon már valaki, hogy hányszor haladja meg a működő hidrogén-, atombombák száma azt a minimális értéket, amivel a Földet ki lehet pusztítani?Előre is köszönöm válaszát!

A Ház válasza:
Igen. Sokan elgondolkoztak már ezen. Sok csúcstalálkozót is tartanak, ahol a tömegpusztító fegyverek használatát korlátozzák. De persze ne legyünk naivak. Végső soron nem csinálnak semmit ami előremozdítaná ezt az ügyet. Ezt úgy kell elképzelni, mintha találnál egy betörőt a lakásodban. Neked is lenne egy puska a kezedben, meg neki is. És valaki elkezdené bírálni, hogy miért nem teszitek le mindketten a fegyvert és távoztok szabadon. Mert ugye ki tegye le először? Honnan tudhatod, hogy ha már fegyvertelen leszel nem lő e rád mégis?

A Föld bolygót nem kell félteni, az emberiség elpusztul a bolygó nem.

A Noé bárkája és az Ádám és Éva históriáját nem kell szó szerint venni. Nem tudom ezzel kapcsolatban mit akartál kérdezni. Csak gondoltad, megemlíted?

Szerző: Ház
MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!