Emberek, kapcsolatok
Létrehozva: 2010.10.28   Módosítva:2011.02.13

Rendellenesek (18+)


Az alábbi cikk trágár kifejezéseket és nyilvánvaló szexuális utalásokat tartalmaz.

Kérjük, ne olvassa el, ha ön nem múlt el 18 éves, illetve a fentiek nem összeegyeztethetőek az ön erkölcsi, vallási, ideológiai nézeteivel. 

Igen kellemetlen tud lenni, amikor valamelyikünk a puszta létezésével szembekerül a társadalmi elvárásokkal. Vagy isten ne adja, ilyen-olyan egyház erkölcsi normáival.

Sajnos, nem kevés egyház a saját csúsztatásai, jóvátehetetlen tévedései és hazugságai miatt a saját csapdájába esett, amiből nem fog tudni egyhamar kikeveredni, hacsak nem kíván szembefordulni a saját hitének alapjaival. Rajtuk nem lehet segíteni, ugyanakkor nem is kell állásfoglalásokat kicsikarni belőlük. Számolgassák csak a vértől mocskos vagyonkájukat és mormogják maguk elé: „Ne ítélj, hogy ne ítéltess!”

A társadalom értékítéletére azonban nem ilyen egyszerű fittyet hányni. A körülöttünk élő emberek rendkívül erkölcsös, mértéktartó és példamutató életet élnek, így egyértelműen és jogosan megbélyegezhetik bármelyik másik tagjukat.

Úgymint: Boszorkány! Buzi! Alkoholista! Vadbarom!

És tesszük is ezt naponta, előszeretettel, pironkodás nélkül. Mert ugye ítéletet mondani ingyen van. Ráadásul, ha én megállapítom a tévét nézve a hírolvasóról, hogy hülye, akkor én nyilván magamat nem sorolom a hülyék táborába. Tehát különb vagyok. Ez az érzés pedig mindent megér. Száz másik ember porig alázását is. Amúgy is, kik azok nekem? Senkik.

Ebben a társadalomban tehát egy valamit lehet biztonsággal „tenni” anélkül, hogy bárki ellenszenvét és utálatát kiváltanánk: átlagosnak lenni. Minél kevésbé feltűnőnek lenni. Sem túl műveltnek lenni (okostojás),  sem túl tájékozatlannak (istenbarma), sem túl szépnek lenni (agyatlan picsa, hülye kurva), sem túl csúnyának (háháháháháHÁHÁHÁHÁ ez meg hogy néz ki), sem túl gazdagnak (burzsuj paraszt), sem túl szegénynek (csóró balfasz).

Ja, hogy vannak a felsorolásban olyan elemek, amelyek nem az egyén szorgalmán, vagy lustaságán múlnak, hanem adottságok? Na de most komolyan érdekeljen ez bennünket? Engem biztos nem. Végül is csak egy MÁSIK ember érzésekkel, fájdalmakkal, álmokkal.

(Jómagam, e sorok írója, nem akarom kivonni magam a fent vázolt gondolkodásmód alól. Én is ugyanilyen kegyetlen és kritikus vagyok. Sőt.. De ettől még a dolog nincs rendben.)

Vannak ugye a gyógyításra, oktatásra összedobott pénzünket ellopó közalkalmazottak és köztisztviselők, és az állatokat élve megnyúzó és szisztematikusan kínozó jótét lelkek. A 20 Ft-ért és egy fél üveg borért gyilkoló úriemberek, az életük párját baltával felaprító hitvesek, és gyermeküket megerőszakoló édesapák. Ők ugye közülünk valók. Némelyik leüli a - jó magaviseletért harmadolt - pár éves büntetését és ismét köztünk járnak.

Viszont vannak ezek a rendellenesek…ezek a buzik. Ezek mit akarnak még itt mindig? Már sokszor elmondtuk, hogy gusztustalan dolog, amit csinálnak, és nem hallgatnak ránk, csak csinálják.

Képzeljük el ezt a posványt:

Van egy ember, aki szeret könyvtárba járni. Munka után újra meg újra betér és elolvassa az őt érdeklő drágább hetilapokat, könyveket amelyeket nem engedhet meg magának, hogy megvásároljon. (Mivel egy csóró balfasz, ugye.) Nyilván mások is hasonlóképpen járnak az olvasóklubba ugyanilyen céllal. Így a hasonló érdeklődési kör miatt egy egész jó kis társaság alakul ki. Telnek a napok, hónapok és emberünk már nemcsak az olvasás miatt jár a könyvtárba, hanem örömmel várja, hogy összegyűljön a kis társaság. Különösképpen az egyik tagját szeretné újra látni, akivel valamilyen szavakba nehezen önthető, kellemes kötődés alakult ki közöttük. Nem kell sok fantázia ahhoz, hogy a két könyvbarát, akik mellesleg egyedülállók, hamarosan kettesben is találkozni fognak egymással. Vagy lesz belőle valami, vagy nem. Esetünkben szerelem szövődik a két ember között, és felnőttek révén összeköltöznek. Közös háztartást vezetnek, dolgoznak, TB-t fizetnek, tévéznek, romantikáznak, jókat esznek, szeretkeznek, és igen, továbbra is meglátogatják a könyvtárban a társaságot.

Gyomorforgató ugye? Itt keressük, kérem a társadalmunkat érintő súlyos problémák magját. Ezek miatt tartunk itt.

Na jó, könnyű ezzel gúnyolódni, de nem mindenki él ilyen makulátlan és ideális életet! A homokosok  között is van, aki alkoholista, verekszik, vagy nem fizet TB-t, nem?

Valóban, de ez tényleg kapcsolatos a szexuális irányultságukkal?

Igen, de a gyereknemzés! Ezek nem tudnak, vagy nem fognak gyereket csinálni. Ez csak a természetellenességük bizonyítéka nem?

Ezek szerint nincsen heteroszexuális pár, akinek nem lehet gyermeke, vagy nem akar gyereket vállalni? Őket bántaná valaki emiatt? Vagy mondaná egy meddő anyukára, hogy természetellenes?

Oké, de amit az ágyban művelnek, az gusztustalan azért.

Valóban, amikor két gyönyörű hölgy egy erotikus film leszbikus jelenetében szerepel, a lakosság jelentős része undorodva felmordul és gyorsan elkapcsol. Vagy az nem rendellenes és kiirtani való? Csak az, amikor két férfi csinálja ezt, hiszen az keveseket hoz szexuális izgalomba. Ha pedig arra sem jók, hogy kiszolgálják a szexuális perverzióinkat, akkor minek ez nekünk? Menjenek kapálni.

Ugyanakkor sok heteroszexuális bújik Batman vagy tűzoltó jelmezbe szex közben, követeli, hogy mocskos szavakat kiabáljon a partnere, miközben levizeli őt. Számtalan heteroszexuális pár számára teljesen normális az anális vagy orális szex.

Ez mind lehet gusztustalan vagy nevetséges bárki számára. Éppen ezért csinálják otthon az emberek a zárt ajtó mögött, csöndes magányukban. Ez nem tartozik senkire ugyebár.

Mi tehát a probléma?

A fenti írás, csupán gondolatébresztő bevezetője a holnapi cikküknek. Melyben ha maradt még kérdése a témával kapcsolatban, remélhetőleg tökéletesen kielégítjük a kíváncsiságát.

Figyelem, a holnapi írásunk nem lesz ennyire direkt. A benne található tudományos utalások és árnyaltabb, mélyebb értelme miatt, ha ön buta kérjük ne olvassa el, mert úgysem fogja érteni. Viszont talál az oldalainkon játékokat, vicceket amelyekkel elcsaphatja a felesleges idejét.

Szerző: Szimbol
MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.
#7 | Szimbol   2011.02.17. 08:25:19
[Válasz Ariana (2011-02-14 16:44:24) hozzászólására]

Semmi gond:) Ez csak egy érdekes adalék a témához.

Csak nem értem miért vagy így feltüzelve:) "Senkinek nézni a fél országot"? Te ugye politikai kampánybeszéd író vagy mellékállásban?

Egyébiránt ha minden igaz így fogalmaztam: "...hiszen az keveseket hoz szexuális izgalomba." Ez ugye azért nem egyenlő a "senki"-vel.

Továbbra fenntartom a véleményem, hogy a heteroszexuális férfiak és nők számára a leszbikus jelenetek elfogadhatóbbak, mint azok amelyekben homoszexuális férfiak szerepelnek.
#6 | Ariana   2011.02.14. 16:44:24
Szimbol, bocs, de én igenis elkapcsolnám a leszbikus jelenetet, mert nem tetszik, a meleget meg nem kapcsolnám el, mert 2 pasi együtt, az jól néz ki. Én értem, hogy férfi vagy és nem tudod női szemmel nézni a világot, de az egyenlőségért való küzdelemben nem kéne senkinek nézned a fél országot... :)
#5 | Kadlott Károlyné és népi zenekara   2011.02.10. 21:58:21
Érdekes. Mindenki ott volt a Melegfelvonuláson? Hmm.
#4 | Bob Button   2010.11.01. 21:07:37
A mindig őszinte, tárgyilagos és objektív televízióban és a szenzációra egyáltalán nem szomjazó újságokban? Azért mert az utcán békésen vonuló emberek nem bírnak hírértékkel. Egy újságírót még az MTI-nél is szemberöhögnének ha olyan képekkel jönne vissza a melegfelvonulás tudósításáról, amelyeken az van, hogy teljesen átlagos emberek sétálnak az utcán.
#3 | Winnie   2010.11.01. 12:07:01
érdekes, én is pont ilyeneket láttam...
#2 | Bob Button   2010.11.01. 06:04:18
Tehát az a néhány ízléstelenül és hülyén viselkedő demonstráló aki ezt csinálta, teljes képet ad az összes homoszexuálisról. Ez alapján a 2006. őszén kukákat borítgató és autókat felgyújtó emberek reprezentálják az akkori a kormánnyal nem szimpatizáló emberek viselkedését. A többség a melegfelvonuláson teljesen átlagos utcai ruhában demonstrált a jelenlétével.
#1 | Emike   2010.11.01. 05:28:02
és a melegfelvonuláson amit műveltek?

női ruhában, vibrátorokkal hadonásztak és bibliát nyomkodtak a micsodájukhoz


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!