Szabadidő, humor
Létrehozva: 2010.10.13   Módosítva:2010.10.15

Bemutatkozás (Sok ökörség egy levélben)


Szia Kis Bözsi:o)

Elsősorban a fényképed tetszett meg. Szerintem nagyon csinos lány vagy. Különösen a babérbokrod bájos. Néhány szót írnék magamról. Ha ezek alapján érdekesnek találsz, akkor válaszolj. Ha nem, akkor ne zavarj az idióta kérdéseiddel.

Reggel felkelek, felöltözöm, pisilek, megmosakszom, fogat mosok és iszok aztán ami még megmaradt azt lehúzom.

Aztán megint felöltözök. Lezuhanyzok. Leveszem a vizes ruhákat és megtörölközöm. Aztán kimegyek a garázsba és keresek egy vödröt azt teletöltöm homokkal és elindulok a munkahelyemre. A vödörrel nem tudok elég gyorsan haladni ezért mindig elkések. A vödröt leteszem a bejárat elé és megkérem a portást, hogy vigyázzon rá.

Felmegyek a gyorslifttel a legfelső szintre és megnézem, hogy a tisztítószeres szekrény be van e zárva. Eddig mindig be volt zárva. Felfeszítem és kiveszek egy seprűt. Kicsit összesöpröm a tetőteraszt és rendet rakok. Aztán visszateszem a seprűt és egy kötelet veszek ki. Leereszkedem az irodám ablaka elé. Ezt este mindig nyitva hagyom, hogy be tudjak mászni reggel.

Na...végre elfoglalom a bőrfotelom. Meghallgatom az üzeneteim. Átnézem az aznapi teendőim, aztán lemegyek a bárba. Ott nagyon berúgok és éjszaka a biztonságiak hazavisznek egy szekéren. Valamikor hajnalban felébredek és bemászok az ablakomon. Na reggelig alszok tovább. Aztán minden folytatódik ott ahol elkezdtem. Na most már befejezem ezt a levélkét...megyek le a bárba.

 Írj, ha van kedved.

MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!