Nyitóoldal
Létrehozva: 2011.09.19

Színész vagy gyilkos? (18+)


Kedves Érdeklődő!

Kérjük ne olvasson tovább és ne próbálja ki az alábbi játékot, ha gyengék az idegei, illetve nem múlt még el 18 éves.

A játékban közismert, ártalmatlan színművészek és kegyetlen, sokszor elmebeteg sorozatgyilkosok fényképeivel fog találkozni. A gyilkosok által elkövetett bűnök is olvashatóak lesznek. (Sem áldozatokról, sem a gyilkosságok helyszíneiről nem fog látni képeket.)

Ha úgy érzi, hogy nem fogják felkavarni a bűnesetek rövid leírása, illetve szembe tud nézni torz lelkű emberi lényekkel, akkor az alábbiakban tájékozódhat a játék menetéről:

Előzmények 

Gyakran halljuk a híradóban, egy-egy baltás-darabolós gyilkosság után, hogy a szomszédok sopánkodva álmélkodnak: "Pedig olyan rendes, tisztelettudó embernek ismertük."

Ilyenkor mindig elgondolkozik az ember: "Elképzelhető, hogy egy kegyetlen szörny lakik a környezetünkben, akiről el sem tudjuk képzelni, hogy abban leli az örömét, hogy embereket kínoz és öl halomra?"

Tegye próbára magát!

A játékban szereplő színészek

Azért színészeket választottunk a gyilkosokkal szemben, mert a legtöbbjüket mindenki ismeri és nagy valószínűséggel tudjuk róluk, hogy nem öltek még meg senkit. (Emiatt sajnos O.J. Simpson nem szerepelhet a játékban.)

A játékban szereplő gyilkosok

Olyan "embereket" választottunk, akik minimum kettő gyilkosságot elkövettek a saját kezükkel. Először diktátorokat, politikusokat is szerepeltetni akartunk, de ezek sokszor "csupán" parancsot adtak-adnak a gyilkolásra. Nekünk pedig olyanokra volt szükségünk, akik szembenéztek az áldozataikkal. Különös kegyetlenséggel és nem hirtelen felindulásból követték el tetteiket.

Férfisovinizmus

Nők nem szerepelnek a játékban. Egyszerűen azért, mert túlságosan kevés női sorozatgyilkosról találtunk használható képet és anyagot.

A játék menete

színész vagy gyilkos

Lássuk hát, milyen megérzései vannak...

MI A VÉLEMÉNYED A FENTIEKRŐL?
Ha nem használja a Facebook-ot, de szeretne hozzászólni, kérjük regisztráljon, vagy lépjen be.


Biztos, hogy törli az adatokat?


IGEN


MÉGSEM

Kérem várjon...
Fájl feltöltése folyamatban!